HABERLER

TRT Ortak Yapımı "Mavzer" Dünya Prömiyerini Saraybosna Film Festivali'nde Gerçekleştirdi

Fatih Özcan’ın ilk uzun metraj filmi TRT ortak yapımı “Mavzer” dünya prömiyerini 26. Saraybosna Film Festivali'nde yaptı.

Gösterimi, Saraybosna Film Festivali'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan “Mavzer”, festivalin ana kategorisinde, “Andromeda Galaxy”, “Otto The Barbarian”, “The Island Within”, “All The Pretty Little Horses”, “Digger”, “Exile ve Mare” filmleriyle yarışıyor.

5. Boğaziçi Film Festivali'nde Bosphorus Film Lab Working Progress kategorisinde Kültür Bakanlığı Özel Ödülü'ne, 7. Boğaziçi Film Festivali'nde ise TRT Ortak Yapım Ödülü'ne layık görülen filmin kadrosunda, Seda Türkmen, Ahmet Aydın, İbrahim Kalkan, Burçak Dilekli, Güliz Şirinyan, Mehmet Ali Kaptanlar, Kemal Zeydan, Erengül Öztürk, Yaşar Karakulak ve Tuba Erdem de yer alıyor.

Koyunlarını kurtlardan korumak için bir mavzer satın almaya çalışan Veysi'nin, oğlu Mustafa ve kardeşleriyle yaşadıklarını konu edinen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekli TRT ortak yapımı "Mavzer"in başrollerinde Serhat Kılıç ve Ozan Çelik bulunuyor.

Adres:

Turan Güneş Bulvarı
TRT Sitesi
C Blok 603
Or-An Ankara

İletişim

E-Posta:
12punto@trt.net.tr 

Telefon:
+90 (312) 463 46 40
+90 (312) 463 24 61