HABERLER

TRT ve Karlovy Vary Film Festivali İşbirliği

55. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali’nin endüstri bölümü Eastern Promises’in Works in Progress kategorisindeki en iyi projeye TRT Ödülü verilecek.

Bu yıl 3-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 55. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali Endüstri Günleri için başvurular başladı. Festivalin endüstri bölümü Eastern Promises’te Work in Progress, Eurimages Lab Project Award, Docs in progress ve First Cut Lab kategorileri yer alıyor.

 

Work in Progress kategorisinde 10 Bin Euro’luk TRT Ödülü

 

55. Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali Works in Progress kategorisinde yer alan en iyi projeye 10 Bin Euro’luk TRT Ödülü verileceği duyuruldu.

 

Work in Progress, Docs in Progress ve First Cut Lab kategorileri için son başvuru tarihi 1 Mayıs 2020, Eurimages Lab Project Award kategorisi için son başvuru tarihi 24 Nisan 2020 olarak belirlendi.

 

Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali, Covid-19 ile ilgili durumu dikkatle izlediğini ve planlanan Endüstri Günleri’nde KVIFF Eastern Promises projelerinin koşulların izin verdiği en etkili şekilde sunulmasını sağlamak adına aşağıdaki ülkelerden en fazla 8 film kabul edeceğini duyurdu.

 

Bu ülkeler:

 

Arnavutluk, Cezayir, Ermenistan, Azerbaycan, Bahreyn, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Estonya, Gürcistan, Yunanistan, Macaristan, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kazakistan, Kosova, Kuveyt, Kırgızistan , Letonya, Lübnan, Libya, Litvanya, Makedonya, Karadağ, Moldavya, Fas, Umman, Filistin, Polonya, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suriye, Tacikistan, Tunus, Türkiye, Türkmenistan, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Özbekistan ve Yemen.

Adres:

Turan Güneş Bulvarı
TRT Sitesi
C Blok 603
Or-An Ankara

İletişim

E-Posta:
12punto@trt.net.tr 

Telefon:
+90 (312) 463 46 40
+90 (312) 463 24 61